Smeermiddelen

Het gebruik van de juiste smeermiddelen is belangrijk voor de levensduur van uw machines. Om de motor van uw toestellen goed te laten draaien, moet deze af en toe gesmeerd worden. Ook daar helpen de vakmannen van Lambrechts in Beerzel u uiteraard graag bij. 

Bij ons vindt u een ruim aanbod smeermiddelen waaronder olie, motorolie, vetten en anti-vries. Wij werken voornamelijk met het kwaliteitsmerk Champion en leveren ook aan huis bij een afname vanaf 60 liter. U kunt bij ons met andere woorden een volledige lijn kwaliteitssmeeroliën vinden waarmee aan alle situaties kan voldaan worden, aangezien we gebruikmaken van de meest recente technologieën op gebied van smeerolie. Hoogwaardige basisoliën in combinatie met uiterst voordelige prijzen, die gouden combinatie is uw garantie op kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom: wij zijn uw partner bij uitstek als u op zoek bent naar kwaliteit, een vlotte service en echt vakmanschap. Reken op het professionele advies van Lambrechts uit Beerzel en wees er zeker van dat alles gesmeerd loopt! 

Contact

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op telefonisch of via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.