Ons benzinestation

Gedaan met vuile handen aan uw benzinestation in Beerzel, bij ons wordt u nog op uw wenken bediend. Ons personeel staat voor u klaar met een feilloze service, een vriendelijke glimlach, een uitgebreid gamma aan producten en nog veel meer! 

U kunt bij ons terecht voor alle types huisbrandolie, petroleum, benzine en diesel. U tankt zuivere en kwaliteitsvolle brandstoffen, want onze benzine en diesel is afkomstig van door ons geselecteerde en dus betrouwbare raffinaderijen. Ook de topkwaliteit van de smeermiddelen, vetten en andere producten die we aanbieden, garanderen we. Lambrechts is echter meer dan uw brandstofleverancier: wij leveren smeermiddelen in alle soorten en maten en controleren uw bovengrondse en ondergrondse tanks. 

Kleine prijzen en grote kortingen, speciaal voor u

Bedrijven kunnen steeds een eigen tankkaart aanvragen. Wij bieden u verschillende spaaracties. Dat tanken en verwarmen alleen maar duurder lijkt te worden, hoeven we u niet te vertellen. Met de tankkaart van Lambrechts tankt u echter slim, want niet alleen geniet u van kortingen op de benzine- en dieselprijzen, maar ook kunt u rekenen op een betrouwbare en efficiënte serivce van onze medewerkers die dag in dag uit voor u klaarstaan. 

Iedereen welkom 

Zowel personenwagens als vrachtwagens zijn welkom bij Lambrechts in Beerzel. Voelt u een klein hongertje opkomen of wilt u graag even uw dorst lessen? Dan zal onze shop u ongetwijfeld weten te bekoren. U vindt bij ons een uitgebreide selectie snoep en drank. Bij Lambrechts bieden we voor ieder wat wils. 

Betalingsmogelijkheden

In ons benzinestation en bijhorende shop kunt u betalen met bancontact, Visa, Mastercard, cash of DCB-kaarten. 

Onze producten

  • Diesel
  • Super+ 98
  • Euro 95
  • Petrol C
  • Gasolie extra 

Contact

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op telefonisch of via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.