Mazout nodig? Bestel snel!

Brandstoffen C. Lambrechts levert mazout in Beerzel zowel aan particulieren als aan bedrijven. Verwarmen op mazout (ook stookolie of gasolie genoemd) biedt heel wat voordelen: u bestelt bij Lambrechts vol vertrouwen uw mazout en uw uitgaven wordt moeiteloos tot een minimum beperkt, want bij ons krijgt u de beste kwaliteit en service tegen de beste prijs. 

Klinkt de combinatie van kwaliteit, een topservice en interessante prijzen u ook als muziek in de oren? Dat begrijpen we maar al te goed. Vertrouw de bestelling van uw mazout aan ons toe en geniet binnen een mum van tijd van een gezellige warmte thuis of op de werkvloer. 

Zuinig en veilig

Verwarmen op stookolie is bovendien zuinig en veilig: met een moderne stookolieketel verbruikt u tot 40% minder dan met andere, oude verwarmingsinstallaties. Gasolie ontvlamt ook niet bij normale omgevingstemperaturen (temperaturen onder de 55°C) en daarnaast is het risico op CO-vergiftiging vrijwel onbestaande. Condenserende stookolieketels stoten ongeveer 30% minder CO2 uit. Met een rendement van 98% haalt de nieuwste generatie van deze ketels het maximum uit uw mazoutvoorraad. 

Snel en eenvoudig bestellen

Koop uw mazout tegen de beste prijs en bespaar heel wat geld.

U kunt bij ons terecht voor:

  • petroleum type B
  • diesel
  • stookolie
  • stookolie extra (voor landbouwvoertuigen en common rail machines)
  • stookolie FLAM (betere verbranding en zuiniger in verbruik) 

Ons motto 

Wij leveren vanaf 500 liter en garanderen scherpe prijzen en een snelle levering. Ons motto is: "stipt, correct en snel!”.

U zit goed bij ons voor een persoonlijke en correcte aanpak in combinatie met de meest kwalitatieve producten en brandstoffen. 

Contact

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een levering van één van onze brandstoffen in Beerzel? Of moet uw tank nog gekeurd worden? Neem dan contact met ons op telefonisch of via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.